We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Belle is een klein formaat, wendbaar, zeer beheersbaar, praktisch, vriendelijk en vastberaden.
Toise +-  1m55-60
2012

Belle is een merrie dicht bij de man, ze is dol op let's zorg voor haar.

Kledingsniveau, ze gaat naar 3 gangen, met een uil in de hand. Schouderbinnenwaarts, beensessies, nekverlenging. Een goede balans. Ze kibbelt een beetje met het bit, ze moet nog leren om er contact mee te maken. Ze heeft een actieve stap en ze kan in het bloed zitten, maar redelijk en ze blijft redelijk beheersbaar. Het is niet de stijl om aan te beginnen, zo'n ondeugd bestaat niet! Het pakt een klap uit, dus het is ideaal voor een rijder met minimaal de zilveren stijgbeugel. Ze is al bereden door mensen die meer beginners zijn en ze blijft dezelfde als zijzelf, maar dan onder toezicht!

Op de bar begint ze en begint een kort parcours te volgen, het is om uitgebuit te worden! Het is een geheel nieuwe discipline voor haar. Ze werd ook getest op cross country, waar ze alles gemakkelijk aan de ketting legde.

Tijdens ritten gaat ze zowel alleen als begeleid. Ze stopt wanneer gevraagd en zonder te klagen. Geweldig voor wandelen, rallyrijden, trec, ... 
Belle is een goede kleine veelzijdige merrie: dressuur, springconcours, eventing, paardrijden, familie, club, vrije tijd... de droom voor iedereen die echt wil behagen.

Het leven in het boksen, zoals in de wei. Sociaal met andere paarden.

Ze rijdt redelijk gemakkelijk in transport, zowel in een busje als in een busje of vrachtwagen.

In volgorde van alles: gezondheidsdossier, hoefsmid, ontwormer, vaccins, tandarts

Zichtbaar in België, vlakbij Luik!
+ info via whatsapp 0032479481088

Stamboom

Vader Pyramus
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Attendrie
Vader van moeder Miner's Mark
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.