We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Omdat het voor ons helaas niet praktisch is om de hengstveulens te houden, bieden we aan:

Darude, maart 2022, groot donkerbruin hengstveulen van Desperado nop X st.pr.Jazzmine (v.Jazz Rubin).

Vader Desperado behoeft weinig uitleg, hij presteert al zijn hele carriere, met als hoogtepunt de selectie voor deelname aan de Olympische spelen. Zijn nakomelingen beschikken over uitstraling, maat, lengte, drie goede gangen met een goed en meewerkend karakter.

Moeder Jazzmine komt uit de Zottie stam, ze heeft als 3 jarige hoge ogen gegooid op de keuring, het staatspremie predicaat behaald en goed gescoord op het bundeschampionat. Daarna is ze vooral voor de fokkerij ingezet. Ze wordt tussendoor wel recreactief gereden en is M dressuur en vindt het ook erg leuk om buiten te rijden, te springen en te crossen. Haar moeder Finlay (v.Fidermark) heeft reeds meerdere staatspremiemerries en goedgekeurde zonen geleverd. 

Dit hengstveulen wordt groot, heeft prachtige bewegingen en een top karakter. We zijn op zoek naar iemand die hem een goed huis kan geven voor de toekomst!

www.youtube.com/watch?v=ns8Z7PLHT24

Stamboom

Vader Desperado NOP
Vader van vader Vivaldi
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Jazzmine
Vader van moeder Jazz Rubin
v.v.m. JAzzman
m.v.m.
Moeder van moeder Finlay
v.m.m.
Fidermark
m.m.m.