We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Idorieta Corieta Texel is een grote en lieve merrie. Idorieta heb ik in 2016 gekocht en zij was toen nog onbeleerd. Ik heb haar zelf opgeleid tot en met Z2 niveau. Ze springt zeer makkelijk wissels. Haar wedstrijdniveau is Z1. Idorieta is braaf in de omgang, ik ga er altijd alleen mee op pad. Al zet je haar een week of meerdere weken stil, je kunt opstappen en weer wegrijden. Ze kan ook een sprongetje maken.

Ze is ook zeer interessant als fokmerrie, het is lijn van fokker Van der Linde van Texel. Vorig jaar heeft zij haar eerste veulen gehad van de hengst Florida TN. Haar jaarling hengst (zie foto 2) staat bij ons thuis. In de moederlijn zit veel (hoge) sport en predikaten. Zie de volgende link voor meer info: https://www.horsetelex.com/horses/pedigree/1845077/idorieta-corieta-texel  

Idorieta heb ik laten keuren bij aankoop (2016), met als resultaat dat er een risico is voor hogere sport. Keuringsrapport is beschikbaar en kan telefonisch toelichting geven. Ik zoek een huis voor haar bij iemand die lekker wil rijden (recreatief of wedstrijden), maar niet verder wil dan de basissport (tm Z2). 
Keuren k.k.

Idorieta doet luchtzuigen, maar het heeft geen effecten op haar gezondheid. 

Voor meer informatie graag whatsappen naar 06-36191946. Stamboom

Vader Davino VOD
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Rieta Corieta
Vader van moeder Burggraaf
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Heorieta
v.m.m.
m.m.m.