We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Jane is een betrouwbare en ongecompliceerde 8 jarige merrie van Rascin x Sibon W. Ze springt momenteel 1.20 en is L1 dressuur geklasseerd. Heeft ook enkele crosslessen en oefencrossen gelopen. 

Jane is heel braaf in de omgang, bij de smid en op de trailer en is niet dominant naar andere paarden. Ik ben regelmatig alleen met haar op wedstrijd geweest en kan haar dan gemakkelijk alleen op de trailer laden en opzadelen. 

De afgelopen 2 jaar heb ik samen met haar de ORUN instructeursopleidingen gevolgd. Ze is toen bijna wekelijks mee geweest naar de opleidingsavonden en heeft de examens (dressuur en springen) meegelopen.

Ze komt het beste tot haar recht als leerpaard of bij de overgang van pony naar paard. Ze wil graag werken en past zich aan aan de ruiter. Jane denkt goed mee in het parcours en stopt nooit, ook als de afstand niet helemaal past. Ze is gemakkelijk door iedereen te rijden, zowel door ervaren ruiters als onervaren of onzekere ruiters.

In verband met een bemerking (gallen aan het rechtervoorbeen door littekenweefsel door een oude blessure) gunstiger geprijsd. Heeft hier momenteel en sinds wij haar hebben (3 jaar) nooit problemen mee gehad. Voor meer informatie hierover en het keuringsrapport graag contact opnemen. 

Vraagprijs €12.500

Gaat alleen naar een fijn huisje. Keuren mag, kosten koper. Stuur voor meer informatie gerust een appje naar 0651128237. 

Stamboom

Vader Rascin
Vader van vader Ramiro Z
v.v.v. Raimond
m.v.v. Valvine
Moeder van vader Paola
v.m.v. Pilot
m.m.v. Gerona
Moeder Zera
Vader van moeder Sibon W
v.v.m. Heartbreaker
Preferent
m.v.m. Ilonka
Moeder van moeder Rodessa
v.m.m. Narcos
m.m.m. Etoile