We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop: Warre van het Hutveld 

Half broer van Zweeds kampioen! 

Warre is een donkerbruin hengstenveulen van Apardi. Hij is geboren op 28/4/22. Warre komt uit onze fokmerrie Utahbridge. Utahbridge heeft het prestatie predicaat bij KWPN en komt uit de bekende Silverbridge-stam merrielijn 1, fokfamilie 1701. Hiermee heeft Warre een zeer sterke moederlijn achter zich!! 

Moeder Utahbridge heeft een zeer goede techniek boven de sprong, heeft een goed karakter en was makkelijk te rijden. Door een blessure is ze zelf op jonge leeftijd uit de sport gehaald.  

Utahbridge is tevens moeder van Chopard19 (v. Colandro). Chopard werd deze zomer Zweeds kampioen met Ebba Danielsons bij de young riders!! Voordien sprong Chopard19 tot op 1m55 niveau met Taizo Sugitani.  

Daarnaast is Utahbridge ook moeder van Eastbridge TAG (v. Phin Phin). Deze merrie sprong op 1m35 niveau. Verder gaf Utahbridge in het verleden reeds Baybridge (v. Tygo), deze merrie was opnieuw moeder van Infinity (v. Tangelo vd Zuuthoeve) die momenteel op 1m45 niveau wordt uitgebracht door Tom Schellekens.

 Grootmoeder Noblesse behaalde het sterpredicaat en is moeder van Touplesse (v. Corland). Touplesse sprong tot op 1m50 niveau. Verder is zij ook moeder van Poorbridge (v Poor Boy) 1m45 niveau. En is ze moeder van de merrie Skybridge (prest en sport predicaat). Skybridge liep zelf op 1m35 niveau en ging nadien in de fokkerij. Ook zijn bleek een bijzonder goede fokmerrie. Zo goed als al haar nakomelingen presteren goed in de internationale sport, waarvan Westbrige 1m60 niveau, Zazabridge 1m50, Dollar Bridge TAG 1m50, Firebridge TAG 1m45, Greenbridge TAG en Hellobridge TAG beiden 1m30!

Vader Apardi (Corland x Kannan) deed het zeer goed op 5* concoursen en nam in 2016 deel aan de Olympische spelen van Rio de Janeiro met Daniel Bluman. 

Kenmerkend voor Apardi en zijn nakomelingen is een uitzonderlijk en onbegrensde vermogen, snelle reflexen en goede instelling!  
Ook de volle broer van Apardi, Bacardi VDL, is goedgekeurd bij KWPN en presteerde eveneens heel goed in de internationale sport onder Jos Lansink, Janika Sprunger en Edwina-Tops Alexander. 

Apardi-nakomelingen zijn zeer graag gezien bij diverse veilingen maar ook op de KWPN hengstenkeuring.  

Warre van het Hutveld valt in een hogere prijsklasse. 

Stamboom

Vader Apardi
Vader van vader Corland
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Utahbridge
Prestatie
Vader van moeder Hold up premier
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Noblesse
ster
v.m.m. Hamlet
m.m.m. Gravin
ster