We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zeer luxe hengstveulen uit wereldkampioen Glamourdale (april 2022). Gefokt uit predikaatrijke Freiminka-stam. De 4 jarige moeder (PROK, D-OC) is als 3 jarige beleerd en nog niet in de sport uitgebracht. De grootmoeder (ELITE, EPTM-(DR), PROK) is op M-niveau uitgebracht, maar is helaas op 6-jarige leeftijd overleden. De overgrootmoeder (ELITE, PREFERENT, IBOP-(SPR) SPORT-(DR), PROK) is in de Z2 uitgebracht. Uit deze merrie is tevens de indoor-dressuur kampioen ZZ-Licht Drenthe in 2014 gefokt.  Aan vaderskant is sprake van diverse stempelhengsten, zoals de keurhengst Dreamboy, en Kigali die zowel in de springsport onder Albert Zoer presteerde als in de Grand Prix-dressuur onder Marlies van Baalen. 

Dit veulen wordt door fokker aangeboden. Fokker heeft stam vanaf overgrootmoeder zelf gefokt. De nakomelingen uit deze moederlijn staan qua karakter vooral bekend door hun meewerkend gedrag, ijverigheid en intelligentie. Daarnaast beschikken de nakomelingen stuk voor stuk over correct en hard beenwerk. Kortom sterke, gezonde en fijne paarden om mee te werken.

Alleen telefonische informatie en prijsopgave. Tel 06-57333669.

Stamboom

Vader Glamourdale
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Noa-Minka
PROK, D-OC
Vader van moeder Dark Pleasure
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Jadi-Minka
ELITE, EPTM-(DR), PROK
v.m.m. Dreamboy
m.m.m. Solominka
ELITE, PREFERENT, IBOP-(SPR) SPORT-(DR), PROK