We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Peru's black beauty is een zwarte merrie, geboren 13/04/2015, die wordt aangeboden als dressuur fokmerrie of draagmerrie.

Situatieschets
Na het uitbrengen onder het zadel voor 1 jaar, 2019/2020, hebben wij de keuze gemaakt om haar in te zetten als fokmerrie. De keuze is ontstaan om een fokkerij op te richten naar dilute paarden toe. Helaas zijn wij tot de conclusie gekomen dat tijd ons niet positief gegund is. Wij hebben dan ook besloten om verder te gaan met de palomino merries in ons bezit.

Dressuur
Peru's black beauty is een sensibele merrie met veel voorwaartse drang. Het is een paard die niet geschikt is voor beginners maar gevorderde ruiters.
Fokken
Eerste maal heel vlot hengstig en drachtig geworden. Geboorte veulen is vlot verlopen en een zeer aangename moeder naar veulen en mens toe. 

Info
Bloedlijnen : https://nrps.nl/database/528013020150016-peru-s-black-beauty

Merrie is altijd te bezichtigen in België regio Tollembeek-Geraardsbergen. Ook het veulen is te bezichtigen wegens nog in ons bezit. Bij interesse kan u mij contacteren via whatsapp.

Stamboom

Vader Peru's Scen tao
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Axioma's black betty
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.