We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: NUENEN
Eigenaar: J. Jansen
Contact: Sabine Smit - +31 (0)6 - 22 44 6843
U betaald bij aanschaf van dit paard GEEN commissie!
-----
Ordana S is een merrie met een mooi dressuurmodel en een sterke bovenlijn. Ze staat fijn in de hand en wordt inmiddels al gelongeerd met een singeltje. Ze beweegt bergop met zeer veel balans en een goed ondertredend achterbeen. 

Röntgenologisch gekeurd incl. hals en rug.
-----
Moeder is de Ster, IBOP-dr, PROK gekeurde merrie Helana-S (v. Sir Donnerhall). Zij noteerder bij haar IBOP maar liefst een totaal van 82 punten! Met 4 x het cijfer 8 en 3 x een 8,5 voor haar stap, draf en galop! Haar eerste nakomeling uit 2018 Newton S (v. Negro) heeft zijn eerste stappen in de dressuurring gezet.

Grootmoeder is de Ster, Preferente merrie Ratina S (v. Flemmingh). Zij bracht naast Helana-S de Z2 geklasseerde merrie Atina S, de Elite, IBOP-spr., PROK en internationaal 1.20m. geklasseerde merrie Batina S (v. Quattro), de Ster, voorlopig Keur merrie Cieta-S (v. Vivaldi), de Z1 geklasseerde ruin Dietlof-S (v. Vivaldi) en de Z2 geklasseerde Justus S (v. Fairytale).
-----
Van Gogh was dé onbetwiste verrichtingstopper van zijn jaargang. Al tijdens de HK in Den Bosch wist deze zoon van Numero Uno te overtuigen. Een fantastisch exterieur in combinatie met ruime bewegingen en ongekend springvermogen maakten deze hengst tot één van de publiekslievelingen. Van Gogh werd met zeer goede cijfers ingeschreven. Zijn verrichting was één van de meest succesvolste ooit!

Van Gogh levert vele goedgekeurde hengsten en succesvolle paarden die zowel op 1.60m GP niveau springen als ook op Grand Prix niveau Dressuur presteren. Vermeldingswaardig is daarbij ook Cosmo, (mv. Fruhling) die tot de beste dressuurpaarden ter wereld mag worden gerekend en in Rio 2016 Olympisch goud behaalde.

Succesvolle 1.60m paarden van Van Gogh zijn bijvoorbeeld Bella Brown (mv. Gran Corrado), Dalton W (mv. Naturel), Le Vio (mv. Drosselklang) en Fabio (mv. Celano) die onlangs nog de Wereldbeker GP in Guadalajara wist te winnen.Van Gogh, jarenlang opgenomen in het Duitse Championatskader, behaalde onder Marco Kutscher zeer goede klasseringen in landen- en internationale wedstrijden, alsmede de meest toonaangevende Grand Prix. Zo won de combinatie onder andere de GCT GP van Valkenswaard, de EEM Los Angeles GP, en de EEM Hong Kong GP.

Stamboom

Vader Van Gogh
Keur, 1.60m.
Vader van vader Numero Uno
Preferent, 1.60m.
v.v.v. Libero H
1.60m.
m.v.v. Jolanda
Moeder van vader Movera
v.m.v. Bernstein
m.m.v. Govera
Moeder Helana-S
Ster, IBOP-dr. PROK
Vader van moeder Sir Donnerhall I
Hauptprämie
v.v.m. Sandro Hit
Z2
m.v.m. Contenance D
Moeder van moeder Ratina S
Ster, Preferent
v.m.m. Flemmingh
1.30m.
m.m.m. Hillegonda