We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Rechtstreeks van de fokker!

Pendilia HSH is een zeer goed in balans en met een sterk achterbeengebruik bewegende dochter van de KWPN-kampioen Le Formidable. Ze komt uit een sport- en predicaatrijke stam. Paarden uit deze stam zijn zeer werkwillig.

Broers en zussen van haar moeder Lendilia HSH, ster presteren op hoog niveau in zowel dressuur, als springen en eventing veelal met amateurruiters/amazones., Grootmoeder was Z dressuur, Z springen en werd drie keer Gelders kampioen in de eventing (B,L en M) en 7e op het NK (M). Een broer en zus van de grootmoeder liepen ZZ licht dressuur.

'Penny' is onlangs bij De Watermolen röntgenologisch gekeurd inclusief rug en hals en ook meteen naar de tandarts geweest waar twee wolfstanden zijn verwijderd. Ze is een merrie met een fijn karakter.

Huidige stokmaat is 1,66m.

Horsetelex: https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2132561/pendilia-hsh

Pendilia komt uit de interessante KWPN merrielijn 144, fokfamilie 373. Een stam waar zeer gezonde, veelzijdige sportpaarden uit komen, met een ideaal prestatiekarakter. Pendilia gaat in de rechtstreekse merrielijn terug op de bekende Duc de Normandie-dochter Jolie Madame (halfzus van de KWPN-hengsten Huzaar (v. Amor) en Ovidius (v. Uppercut xx). Uit deze tak komt bijvoorbeeld ook het Olympiadepaard Avontuur* (v. Ultrazon) van de Amerikaanse amazone Kathleen Raine.

Stamboom

Vader Le Formidable
Vader van vader Bordeaux
v.v.v. United
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Ferro
m.m.v.
Moeder Lendilia HSH
prok, ster
Vader van moeder Florencio I
v.v.m. Florestan I
m.v.m.
Moeder van moeder Shifra
keur, sport
v.m.m. Goodtimes
m.m.m. Endilia
ster, pref, prest