We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hierbij bieden wij te koop aan: DDH Kaladonja (Governor x Balzflug) is een bloedmooie 7 jarige merrie van 1.66m hoog.

Ze is niet alleen een plaatje om te zien maar heeft ook een heel fijn meewerkend en aanhankelijk karakter. We hebben haar  nu doorgetraind tot lichte tour niveau en pakt dit zeer goed op. Ze heeft een fijne aanleuning met een makkelijk mondje. Kaladonja heeft drie goede gangen. Ze stapt mooi door het lijf, heeft een lichtvoetige draf met veel swung en een goede galop. Ze heeft veel achterbeen wat het prettig maakt om mee te werken. Ook is ze heel braaf in de omgang en houd van aandacht. Ze heeft een goede afstamming wat haar ook interessant maakt voor de fokkerij. Kaladonja heeft al veel balans en is erg leergierig. Kortom een super leuk sportpaard waar iemand heel blij van gaat worden. Ze heeft geen merrie gedrag en is braaf bij de hoefsmid en gaat makkelijk op transport. Ze doet haar pirouettes al heel erg mooi klein en we zijn nu bezig de series helemaal te finetunen. Ook is ze braaf op vreemd terrein. Het is een heel fijn paard om mee te werken en wil het graag goed voor je doen. Ze is vanwege haar karakter voor diverse ruiters geschikt en zou ook goed als schoolmaster kunnen dienen.

Ze staat mooi op haar benen en heeft geen stalgebreken. Kaladonja is op 07-09-2020 klinisch en röntgenologisch goedgekeurd bij veterinair centrum in Someren incl hals en rug. Overkeuren k.k. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze eyecatcher neem dan contact op met 0623938155 gelieve te bellen. Voor een video kun je een whats appje sturen. Op mail wordt niet gereageerd. Paard staat in Weert.

Stamboom

Vader Governor
Vader van vader Totilas
v.v.v. Gribaldi
m.v.v. Lominka
Moeder van vader Orleans
v.m.v. Jazz
m.m.v. Fidora
Moeder
Vader van moeder Balzflug
v.v.m. Habicht
m.v.m. Balzjagd
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.