We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Toto’s Reflexion is een prachtige 7 jarige nakomeling van Toto JR.
Deze merrie is +/- 160cm hoog maar is breed gebouwd, de ruiter is 180cm.
Toto’s Reflexion is een lieve ongecompliceerde merrie aan de hand, kleine kinderen kunnen met haar wandelen. Onder het zadel heeft deze merrie echter haar eigen mening, ze is niet gemeen eerder wat onzeker, maar dit betekend dat zij echt een ervaren en rustige ruiter/amazone nodig heeft die haar de tijd wilt geven, als Toto’s Reflexion je vertrouwd gaat ze door het vuur voor je!  

Toto’s Reflexion beheerst groen een aantal Z oefeningen, met goede begeleiding en een rustige ruiter/amazone is het zeker een leuke merrie voor in de ring. Ze heeft 3 goede basisgangen en wilt graag voor je werken als de klik er is. Op ander terrein/buitenrit is ze braaf.  

In 2019 is Toto’s Reflexion volledig röntgenologisch goedgekeurd (foto’s aanwezig), tevens is zij in dit jaar ook klinisch goed bevonden (keuringsrapport is aanwezig). Toto’s Reflexion is netjes ontwormd en geënt ook gaat zij periodiek naar de hoefsmid en tandarts.  

Voor meer informatie of een afspraak graag BERICHTEN naar: 06 24815950

Stamboom

Vader Glock's Toto JR.
Vader van vader Totilas
v.v.v. Gribaldi
m.v.v. Lominka
Moeder van vader Desperada
v.m.v. Desperados
m.m.v. Regentin
Moeder Patricia
Vader van moeder Paradiesvogel
v.v.m. Parademarsch I
m.v.m. Discotheek
Moeder van moeder Traumfee
v.m.m. Tannenhain XX
m.m.m. Windmaedel