We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: SOMEREN
FOKKER:  Dhr. L.G.M. Vestjens
CONTACT:  Sabine Smit - Veulentekoop.nl - +31 (0)6 - 22 44 68 43
Bij aanschaf van dit veulen betaald u GEEN commissie!
-----
De volle broer van internationaal 1.60m. paard Bella Brown (v. Van Gogh)!

Skippy Brown de Veste is een grootramige hengst met een fantastische galop. Met een 1.55m. geklasseerde broer en een volle zus die op internationaal 1.60m. niveau presteerde is hij een belofte voor de toekomst!
-----
Moeder is de 1.30m. geklasseerde Ster, Prestatie, Sport-spr. merrie Tornado (v. Gran Corrado). Zij bracht o.a. het internationaal 1.30m. geklasseerde paard Echt Wel (v. Indoctro), de 1.50m. geklasseerde ruin Zaza Davino (v. Polydox) - Omar Karaevli (TUR) en de internationaal 1.60m. geklasseerde Bella Brown (v. Van Gogh) - Emma Augier de Moussac (CZE).

Grootmoeder is de Keur, Prestatie merrie Magnefique. Zij werd zelf op 1.20m. niveau in de sport uitgebracht. Zij bracht naast Tornado het 1.55m. geklasseerde paard BMC Veyron (v. Indoctro) - Jeroen Dubbeldam (NED).
-----
Vader is de KWPN Keur hengst Van Gogh (Numero Uno x Bernstein). Hij was de verrichtingskampioen in 2005. Hij presteerde jarenlang op het allerhoogste niveau met zijn ruiter Marco Kutscher en was hij opgenomen in het Duitse Championatskader. Van Gogh boekte onder andere aansprekende overwinningen in de GP van Los Angeles, de GP van Hong Kong en de Global Champions Tour in Valkenswaard.

Van Gogh leverde al meerdere goedgekeurde hengsten en nakomelingen die op 1.60m. niveau springen. Daarnaast geeft hij ook zijn goede bewegingen door aan zijn nakomelingen en is hij de vader van het dressuur Grand Prix paard Cosmo van Sonke Rothenberger.

Stamboom

Vader Van Gogh
1.60m.
Vader van vader Numero Uno
1.55m.
v.v.v. Libero H
1.60m.
m.v.v. Jolanda
Keur
Moeder van vader Movera
Preferent, Prestatie
v.m.v. Bernstein
m.m.v. Govera
Ster, Preferent
Moeder Tornado
Ster, Prestatie, Sport-spr. 1.30m.
Vader van moeder Gran Corrado
1.60m.
v.v.m. Grannus
1.50m.
m.v.m. D-Cremona
Moeder van moeder Magnefique
Keur, Prestatie, 1.20m.
v.m.m. Jus de Pomme
1.60m.
m.m.m. Isabel