We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Voor juiste plek/amazone te koop: hele gave 9 jarige PRE ruin, in Nederland geboren 29 mei 2013, rechtstreeks van fokker/eigenaar. Loopt succesvol in de dressuur, Working Equitation en is braaf in het bos. Makkelijk te rijden door jong(volwassene) en oud; ideaal voor niet zo grote/zware amazone met ambitie in de dressuursport, WE of allround. Superbraaf.

Loopt nu M1-dressuur (paarden) en heeft in de L continu tussen de 190 en 210 punten gelopen. Zeer goede gangen. Wordt thuis getraind op M/Z-niveau. Beheerst schouderbinnen, travers, appuyementen, etc. Stond als jonge hengst 1e in zijn sectie bij de premiekeuring. Door fokker zelf opgeleid. Vader en moeder zijn beide door huidige eigenaar ook ingereden en uitgebracht. Moeder en halfbroer zijn op stal te zien.

Wordt alleen verkocht aan ruiter die op zit en met stille hand kan rijden. Zoekt forever home. Kan met andere ruinen/merries buiten in de wei; regelmatige checks door hoefsmid, zadelmaker of osteopaat en is bij iedereen braaf. Zeer lief in de omgang.  

Prijsindicatie 9.500. Proefrijden alleen na overeenkomst prijs en kan in Nieuwlande, bij Hoogeveen/Drenthe. Ook voor lease beschikbaar voor amazone uit de omgeving; wordt dan niet verplaatst. Alle keuringen k.k. zijn toegestaan.  

Stamboom

Vader Yaco VII
bronzen medaille
Vader van vader Halcon XVI
v.v.v. Majico
m.v.v. Volanda
Moeder van vader Lubia
v.m.v. Halcon XI
m.m.v. Emboscada II
Moeder Jerezana Maynou
Vader van moeder Tormento IX
v.v.m. Dominante XVI
Mejorante
m.v.m. Tormenta XII
Moeder van moeder Jerezana LXVIII
v.m.m. Tejedor V
m.m.m. Hermosa

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Premiekeuring 2015 2-jarige hengsten 1