We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop uit eigen fokkerij. Geboren op 8 mei 2022. Prachtig donkervos hengstveulen van Chezarro x Orlando. Echt een geweldig mooi veulen met zéér aansprekend hoofd, staat goed in het evenwichtsmodel, en perfect recht op de benen. Mijn verwachting is dat dit veulen met zijn goede bouw en eigenschappen gaat uitgroeien tot een heel fijn sportpaard.

Chezarro is een jonge hengst van Casall die op de Holstein sporttest een monsterscore van 9,78 behaalde.

Moeder van dit veulen heeft haar prestatielabel behaald bij het BWP en heeft met mij gepresteerd tot op landelijk 1.35m niveau. Met dit paard heb ik alles gewonnen wat maar te winnen viel. Moeder is tevens kerngezond heeft nooit blessures gehad, net zoals haar inmiddels driejarige zoon die recent 100% röntgenologisch goed is gekeurd (dit paard is ook te koop). Uit deze stam (oma en overgrootmoeder) komen verschillende springpaarden van 1.40m en 1.60m niveau maar ook PSG inter niveau. Kortom, dit veulen komt komt uit een zeer goede sportstam.

Met pijn in het hart en vanwege omstandigheden, zoek ik nieuwe eigenaren. Dit veulen is echt een lot uit de loterij! Volledige afstamming Horsetelex te vinden onder Control Z. Veulen loopt nog bij de moeder, gestald in Poppel (net over de grens in België).

Stamboom

Vader Chezarro
Vader van vader Casall
v.v.v. Caretino
1.60m spr.
m.v.v. KIRA XVII
Moeder van vader Siance
Staatsprämie
v.m.v. Conteur
PSG/Inter I
m.m.v. Ciance
Moeder Google van het Doornhof
P-label
Vader van moeder Orlando
BWP_Ambassadeur, First Premium, G-label
v.v.m. Heartbreaker
1.60m spr.
m.v.m. NEFISTA VAN DE RUITERSHOEVE
1.40m spr.
Moeder van moeder Teddy van de Kapel
v.m.m. Landjuweel St. Hubert
1.60m spr.
m.m.m. Quidealle