We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Dit is James. Een lieve, veelzijdige ruin met een topkarakter! Hij is geboren op 6 maart 2002 en hij heeft vroeger op hoog niveau internationaal gesprongen en wordt nu voor recreatie gebruikt. James houdt enorm van buitenritjes en is dan erg fanatiek. Hij heeft 3 goede basisgangen en een ongecompliceerd karakter. Is makkelijk in de omgang, bekend met kinderen, braaf bij de hoefsmid en loopt makkelijk de trailer in. Ook rij ik hem altijd bitloos met een hackamore. James is een hannoveraan en zijn schofthoogte is 1.68.

Ik zoek een nieuw baasje voor hem, omdat ik veel last heb van medische klachten en de motivatie/plezier voor het paardrijden kwijt ben. Bij voorkeur een plekje waar hij veel buiten kan staan en waar hij elke dag aandacht krijgt. Hij is al die jaren prima verzorgd in een mooie pensionstal. Erg belangrijk is dat James een goed huis krijgt waar hij recreatief aan de slag kan.

Heb je interesse en/of wil je James een keer zien, stuur me dan een berichtje.
Groetjes Julie

Stamboom

Vader Silvio 1
Vader van vader Sandro
v.v.v. Sacramento song
m.v.v. Duerte
Moeder van vader Gelbkatze
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Ercole Charlyn
Vader van moeder Espri
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Wolostra
v.m.m.
m.m.m.