We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Erg goed bewegend jaarling te koop met sterk achterbeen en leuk voorbeen. Lief, donker en grote maat. Komt dagelijks in handen. Halster aan- en uitdoen en hoefjes geven wordt getraind. DNA-test voor osteochondrose D-OC 98 (43%). 

Moeder Kandora (v. Govenor) is een lieve grote merrie met een krachtig achterbeen en mooi voorbeengebruik (foto 7). Dit is haar derde hengstveulen. Haar eerste hengstveulen 2019 (v. Just Wimphof) begint een sportcarrière in Florida, voor een driejarige al ontzettend mooi en goed ontwikkeld (foto 8). Haar tweede hengstveulen 2020 (v. Furst Dior) is verkocht aan een EK young rider amazone. 

Grootmoeder Pandora is de Elite Sportmerrie (v. Jazz). Zij werd zelf succesvol op Z2 niveau in de sport uitgebracht. Zij bracht o.a. twee ster merries waarvan een Z1 merrie (v. Osmium).  

Overgrootmoeder Zsuzsa (v. Roemer) is een Ster, Prestatie, Sport merrie. Zij bracht de KWPN Preferente hengst Rousseau (v.Ferro). Zijn oudste nakomelingen lopen op het hoogste niveau en zijn zonen maken bekendheid als dekhengst in binnen- en buitenland. Verder bracht Zsuzsa o.a. nog een dr Z2/ sp 1.10 ruin (v. sit this one out). Daarnaast overgrootmoeder van Nirvano (v. Jazz) internationaal Grand Prix dressuurpaard en ook van Picobello (v. Ferro) die ook op internationaal Grand Prix niveau heeft gepresteerd. 

Zijn vader For Ferrero (v. For Romance I) is de KWPN verrichtingskampioen 2017. Tijdens de Pavo Cup in 2018 behaalde hij een derde plaats. Vorig jaar noteerde hij tijdens zijn ZZ-zwaar debuut direct de overwinning.   Een hengst met kwaliteiten!

Goedgekeurd bij de stamboeken KWPN, Oldenburg en BWP. Net als zijn vader For Romance I geeft hij zijn talent door aan zijn nakomelingen. Dit jaar werden de hengsten Nirvano KPWN en Nescio NRPS goedgekeurd als dekhengst.  

Stamboom

Vader For Ferrero
Vader van vader For Romance 1
v.v.v. DON CRUSADOR
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Kandora
vb D-OC
Vader van moeder Governor
v.v.m. Totilas
m.v.m. Orleans
ELITE, PREFERENT, PRESTATIE, PROK
Moeder van moeder Pandora
ELITE, SPORT-(DR), PROK
v.m.m. Jazz
m.m.m. Zsuzsa (v. Roemer)
STER, PRESTATIE, SPORT-(DR)