We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Stihl is de naam, een stoer, brutaal en sterk hengstveulen met veel houding en maat.
De Jazz-merrie heeft nu 3 veulens gehad, 2 x voorlopig keur en 1 ervan was als veulen 3e op de NVK. Beide zijn nog bij ons op stal aanwezig.
Verder komen uit de stam 2 aangewezen hengsten, meerdere paarden op LT.
De genen geven aan dat Stihl veel belovend is.

So Perfect: vele veilingtoppers uit zijn debuterende eerste jaargang! Een vererving van het hoogste niveau toonde So Perfect. Mit Sempre Libre bracht hij de 62.000 Euro-veilingtopper van de dressuurveulens tijdens de Oldenburger Elite-veiling in Vechta. So Perfect geeft unaniem zijn voortreffelijke voorkomen en zijn bewegingskwaliteiten door; hetgeen zijn veulens uiterst geliefd maken. De Oldenburger reservekampioen en Deense premiehengst So Perfect doet ook onder het zadel zijn naam eer aan. Tijdens zijn verrichtingstest in Denemarken werd hij voor zijn drie noemenswaardige basisgangen en voortreffelijke Rittigkeit beloond met hoge waarderingen. Zijn vader Sezuan was 5-, 6- en 7-jarig Wereldkampioen bij de jonge dressuurpaarden en behoort zonder twijfel tot de meest gevraagde dressuurhengsten van de huidige tijd.

Stamboom

Vader So Perfect
Vader van vader Sezuan
v.v.v. Zack
m.v.v. Don hufro
Moeder van vader Shakira
v.m.v. Sir Donnerhal I
m.m.v. Rohdiamant
Moeder Equita
ster
Vader van moeder Jazz
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Vanity
Keur preferent NMK
v.m.m. Krack C
m.m.m. Ferro x Clavecimbel