We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Supernatural, ook wel Spruit genoemd, is een fijne hengst. Hij is erg mensgericht en makkelijk in de hand. Hij is het makkelijkste en liefste veulen dat ik tot nu toe heb gefokt. 

Hij is bekend met het gehele veulen abc. Hij is super halster en handmak, aangezien hij dagelijks meerdere malen in de hand komt. Hij is bekend met de hoefsmid en kan zijn voetjes geven. Ook is Spruit bekend met de trailer en loopt hier vrij makkelijk in.

Spruit kan fijn bewegen. Hij heeft een ruime stap en draf en krachtige opwaartse galop.
Het is een sterk veulen dat erg hard groeit. Inmiddels tik hij de 1.50m al aan. De verwachting is dat Spruit tegen de 1.70 groot wordt.
Filou was reserve kampioen op de henstenkeuring bij Oldenburg en Hannover.  Met name zijn draf en werkwilligheid waren beloond met hoge cijfers.  Filou stamt af van de bekende Duitse hengsten For Romance x Sir Donnerhall waarvan de prestaties voor zich spreken.
Moeder Illustrade komt uit de Fastrade stam. Haar moeder Bostrade is de volle zus van kwpn GGK hengst Vic. Haar oma Pastrade heeft naast Vic nog meerdere aangewezen hengsten gegeven.  Vader van Illustrade is de te vroeg overleden Davino V.O.D. Opa is de hengst Jazz, welke geen verdere introductie nodig heeft. 
Moeder is ook op het terrein te bezichtigen.
Wie biedt Spruit zijn nieuwe huis? Hij wilt graag op avontuur!

Stamboom

Vader Filou
Vader van vader For Romance I
v.v.v. Sir Donnerhall I
m.v.v.
Moeder van vader Pandora
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Illustrade VKH
Prok
Vader van moeder Davino V.O.D.
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Bostrade
v.m.m.
m.m.m.