We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Villencio ASV (Lio) is een mooie zwarte jaarling uit de succesvolle grand prix hengst Winhorses Flynn. (Fahrenheit x Sir oldenburg)
De moeder It's flowerparade (Apache x Fielmann) was tot voor kort in bezit. 

Lio heeft geen stalgebreken of andere gebreken en is van weinig tot niets bang.
Geen luchtzuigen, exczeem of dergelijke.
Is altijd op tijd ontwormd, gevaccineerd en bekapt.

Winhorses Flynn:
This stallion immediately catches everyone’s eye because of his exterior and perfect conformation. During the BWP stallion approval his type was described as following: ‘Flynn is a treat for the eye. It is a sporty type with a very nice conformation. He has an appealing neck and a refined head. His shoulder is correctly diagonally built and the withers are long. Uphill built and enough length in his body’.De hengstencommissie was ook vol lof over zijn kwaliteit als dressuurbelofte: 'In zijn beweging is zijn zelfdragendheid goed. Het lopen is gemakkelijk en correct. De draf is groot en handig met een goed gebruik van de achterhand. Het paard galoppeert met veel kracht en heeft een mooie verlenging. Onder het zadel toont hij veel bereidheid en een hoge rijdbaarheid. Hij heeft een zeer zachte, gemakkelijke mond en reageert op het been van de ruiter. De draf is groot en krachtig van achteren. De galopgang is groot, expressief en evenwichtig'.Vandaag de dag is Flynn zeer succesvol in de jonge paarden klassen en juryleden spreken lovend over hem vanwege zijn bereidwilligheid en kwaliteit.Zijn nakomelingen hebben allemaal zijn geweldige karakter en zijn uitstekende keuring.Flynn toont ook veel vermogen boven de sprong, zijn stoere karakter en bereidheid om te werken maken hem dus ook een perfecte afstamming voor een eventingpaard / 3-rings paard.

Hij gaat enkel naar een goede thuis. Wordt verkocht omdat ik geen tijd heb om hem de aandacht te geven die hij verdient.

Bij de foto's zijn er ook foto's toegevoegd van de moeder en vader.
https://youtu.be/nL8x2re0SEQ


Stamboom

Vader Winhorses Flynn
Vader van vader Fahrenheit
v.v.v. Fidertanz
m.v.v. Daylight dance
Moeder van vader Sun on me
v.m.v. Sir oldenburg
m.m.v. Sunshine
Moeder It's flowerparade
Vader van moeder Apache
v.v.m. UB40
m.v.m. Tolanda
Moeder van moeder Flowerparade
v.m.m. Fielmann
m.m.m. Worldparade