We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Polly Star; een 5-jarige Iers sportpaard! (1.62)

Polly is een ontzettend lief en betrouwbaar paard, ze komt uit Ierland. Toen Polly uit Ierland kwam ben ik hard aan de slag gegaan in dressuur. Polly loopt inmiddels een keurige B proef; we zijn begonnen met het wijken. Polly is wel wijs in het springen en de cross. Ze kent al veel, springt braaf en stoer met een mooie bascule. In de cross is stoer, natuurlijk kent ze nog niet alles. Maar als je haar het even rustig laat zien, doet ze het. Een echt werkwillig paard! Ze houdt ook best van hard gaan en wordt dan erg enthousiast! Ze luistert perfect en ik rij haar op een trens. Polly vertoond totaal geen merrie gedrag! 


Buiten is ook lief! Met zn 2’en is ze echt perfect buiten. Ze gaat overal langs en is echt verkeersmak (zie filmpje). Helemaal alleen is ze nog wat onzeker, maar wel lief. Polly kan samen met honden, ze kan vast staan, is lief voor kinderen en ze is dol op snoepjes! 😉 Ze is lief bij de smid, laad makkelijk op de vrachtwagen. Polly is een fijn paard voor een fanatieke (jonge) dame of voor de overstap voor pony naar paard. Polly is bij aankomst in Nederland röntgenologisch goed gekeurd. 

Kortom, Polly is een fijne allrounder voor een ruiter of amazone die graag in alle takken van de sport mee wil doen. Ze zou ook een goed jacht paard kunnen zijn! 

Reden van verkoop is start van kleinschalige handelstal! 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.