We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden i.v.m. inkrimping/ aanwas:  

Subliem Hannoveraans gefokt  hengstveulen van de hengst Wilfred Wilfred x Casco Boy  x Kastello. 
Dit veulen werd niet voor niets onderscheiden met een gouden medaille uitgereikt door de inspecteurs van het Hannoveraner Verband en blinkt uit in uitstraling, model en bewegingen!

Zijn moeder Cascatello heeft in haar pedigree louter klinkende hengstennamen als Casco, Lucky Boy, Kastello, Concorde, Animo en Abgar xx. Hengsten die zich bewezen als sportpaard.  

Zijn vader, hengst Wilfred is de zoon van twee ouders van absoluut topniveau. De welbekende Guidam en moeder Suhreste oert bij het KWPN de predicaten Keur en Sport, hetgeen staat voor de combinatie van een uitstekend exterieur, bewegingen en springkwaliteit met een ver bovengemiddelde sportcarrière. Onder haar sportnaam Nuhreste bracht ze het onder Carolin Zell tot meer dan 100 Plazierungen op M- en S-niveau

De volle broer van dit veulen (Wanadoo) is onlangs aangekocht door de Ierse springruiter Cian O'Conner en de Ashfordfarm! 

www.staldepluum.nl
info@staldepluum.nl
0031 645624666

Stamboom

Vader Wilfred
Vader van vader Guidam
v.v.v. Quidam de Revel
m.v.v. Fougere
Moeder van vader Suhreste
v.m.v. Nolisco
m.m.v. Nuhreste
Moeder Cascatello
Vader van moeder Casco Boy
v.v.m. Casco
m.v.m. Beauty
Moeder van moeder Ortello
v.m.m. Kastello
m.m.m. Karanrava