We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Lewis; een 7-jarige Irish sport paard. (1.70)   Lewis zijn paspoort naam is Golden Spirit. Het is een ontzettend lief jacht paard! Hij heeft veel jacht ervaring in Ierland, in Nederland hebben we met hem gecrost en zijn we veel naar buiten gegaan. Hij is verkeersmak, is super lief alleen en in de groep. Hij heeft veel ervaring met crossen en is dan ook super stoer!  Ondanks dan Lewis best groot is, rijdt hij heel makkelijk, heeft een mega zacht mondje en trekt helemaal niet. Dit merk je ook in de dressuur terug, hij geeft makkelijk na en luistert goed.  

Lewis loopt een keurige B proef, springt 90cm en crosst B. Lewis is op stal super lief, hij kan vast staan, houdt van poetsen en knuffelen, vind het heerlijk om vertroeteld te worden. Op stal is het soms wel een clown, altijd op zoek naar snoepjes en aandacht. Hij is lief bij de smid en laadt makkelijk op de vrachtwagen. Hij is met rijden eigenlijk hetzelfde, hij doet altijd zijn best, is altijd lief. Hij geeft de ruiter veel vertrouwen tijdens het rijden.

Lewis zou perfect zijn voor iemand die veel plezier willen hebben met een paard. Hij is perfect als buitenrij paard of als jacht paard. Voor iedere ouder een droom, hij zal uw dochter of zoon altijd veilig thuis brengen. Lewis is röntgenologisch goed gekeurd bij aankomst in Nederland. Reden van verkoop is de start van kleinschalige handelstal!

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.