We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Lancia D’Argentina.
Lancia is een zeer lieve merrie. Zij is een Belgisch warmbloed en een echte blikvanger. Zij is 11 jaar, stokmaat 1.73. De vader Conteur, de vader van de moeder Argentinus.
Lancia beschikt over goede gangen, met een extra zachte galop. Zij springt heel graag, wordt enthousiast maar blijft goed controleerbaar en braaf. Zij is ook braaf op wandeling en bij het afspoelen. Zij is alert, werkwillig en zeer leergierig, is geschikt voor een gevorderde ruiter en laat veel potentie zijn voor de sport. In 2022 heeft zij initiatiewedstrijden gereden van vlp en jumping en zat altijd in de top 3. 
Lancia is heel aanhankelijk, is altijd blij om je te zien en geniet heel erg van aandacht, geeft kusjes. Zij heeft nooit geblesseerd geweest en is perfect gezond en is röntgenologisch goedgekeurd op 01-09-2021
Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak, gelieve een berichtje te sturen (niet bellen aub) naar: 0468132797

Stamboom

Vader CONTEUR
Vader van vader CONTENDER
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder DIARGENTINA
Vader van moeder ARGENTINUS
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.