We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hengstveulen geboren op 04/06/2022.

Simply Red STK is een hengstveulen met drie ruim en goed ontwikkelde gangen. Hij heeft een heel eerlijk en betrouwbaar karakter. Komt dagelijks in de hand.

Moeder Havana van de Smoutmolenhoeve, 1.69m groot, liep op M2-niveau. Ze is daarna ingezet in de fokkerij wegens tijdsgebrek. Haar eerste nakomelingen beginnen nu hun sportcarrière met succes. Havana komt uit Tenka Van de Smoutmolenhoeve welke dressuur en springbloed combineert. Ze gaf ook de nakomelingen Cenzo van de Smoutmolenhoeve  en Daikiri van de Smoutmolenhoeve die beide succesvol waren op verscheidene kampioenschappen ZZ niveau te België. Deze moederlijn staat voor sterke sportpaarden.

Vader Mowgli VOD (Desperado x Jazz) was in 2020 geprimeerde hengst op de KWPN hengstenkeuring. Hij komt uit één van de sterkste moederlijnen van het KWPN met Zoriana als moeder. Zij heeft ook de goedgekeurde hengst en wereldkampioen Kjento en NMK-kampioen Heliana VOD gegeven.

Stamboom

Vader Mowgli VOD
Vader van vader Desperado
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Zoriana
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Havana van de Smoutmolenhoeve
Vader van moeder Diamond Hit
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Tenka van de Smoutmolenhoeve
v.m.m.
m.m.m.