We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super brave en mooie allround opgeleide/gefokte merrie.

Hargenta is 10 jaar oud en al 6 jaar bij ons op stal. Door tijdgebrek (kleine kind, drukke baan en zwangerschap) kunnen we haar niet meer de aandacht geven die ze verdient en waar ze zo van geniet.

Hargenta heeft in de sport M1 dressuur gelopen, daarnaast heeft ze gesprongen in springles en thuis tot een hoogte van 110 cm en heeft ze heel veel ervaring met buitenrijden op de weg en in het bos.

Hargenta is uitermate geschikt voor een minder ervaren ruiter, voor iemand die het gewoon leuk vindt om verschillende facetten van de sport te beoefenen of voor iemand die de overstap van pony naar paard wil maken.

Hargenta is veelzijdig gefokt (Spartacus x Argentinus), ze is 1.72 m hoog en heeft geen stalgebreken. Ze staat bij ons heel veel buiten en kan zowel alleen als met andere paarden. Ze is makkelijk te laden op de trailer en vrachtwagen. Ze heeft bij ons een veulen gehad.

In januari hebben we haar volledig laten keuren bij het SMDC in Heesch. Ze is toen klinisch en röntgenologisch gekeurd inclusief rug en hals en we hebben een 3D bewegingsanalyse gedaan. Het rapport hiervan is beschikbaar en ze kwam uitstekend door de keuring. Herkeuren uiteraard geen bezwaar.


Stamboom

Vader Spartacus
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Argentinus
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.