We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

5 Jarige  drachtige dressuurmerrie Glocks Toto Jr x Rubiquil x Jetset D  

Maquila toto vdg is als 3 jarige zonder problemen zadelmak gemaakt.  

Na het zadelmak maken is ze 9 maanden een aantal dagen per week gereden en daarna stil gezet vanwege haar dracht. Tussen haar 1e en 2e dracht is ze weer een paar maanden gereden. Het was opstappen en zo weer verder rijden. Het is een hele fijne en brave merrie in omgang, maar ook onder het zadel!  

In april 2022 is het 2e veulen geboren, vorige week is dit veulen gespeend. We hebben besloten haar te verkopen, omdat we teveel paarden krijgen en ze vanwege tijdgebrek niet gereden kan worden.   

23 Maart 2023 verwacht ze haar 3e veulen. Ze is drachtig van Mister Diamond.  Ieder jaar is ze heel gemakkelijk drachtig geworden. Hoefsmid en trailerladen is ook allemaal geen probleem.    

Maquila is voor zowel sport als fokkerij zeer geschikt. Ze komt uit een hele goede moederlijn en heeft een DOC van 103. Op horsetelex is ze te vinden onder de naam Maquila Toto vdg.  

De bijgevoegde filmpjes onder het zadel zijn de meest recente gereden filmpjes. Dit was vorig jaar december. De foto’s en het filmpje los in de bak zijn van 9 oktober 2022.  

Voor verdere informatie graag bellen. Telefoonnummer 06-44171291

Stamboom

Vader GLOCK'S TOTO JR N.O.P.
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder ZAQUILA
D-OC, Elite, IBOP(drs), sport(dr) 2004 Donkerbruin 1,72 m ZZ-Licht
Vader van moeder RUBIQUIL
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder RUTH
Elite, pref 1998 Bruin 1,70 m Z2-dressuur
v.m.m. JETSET-D
m.m.m.