We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ben jij op zoek naar een goede allround PRE hengst met een goed stamboom? Dan is mijn lieve hengst wellicht het paard van je dromen. 

Onze 10 jaar oude hengst is van alle markten thuis. Hij heeft veel aanleg en kwaliteit voor verzameling met drie correcte gangen. Het is een paard met heel veel go dat nergens van opkijkt. Hij zit als een huis en geeft je 100% inzet iedere keer dat je opstapt. 

In omgang heeft hij een consequente en eerlijke aanpak nodig. Het is een paard dat vertrouwen nodig heeft. Als hij dat eenmaal heeft gaat hij echt voor je door het vuur. Hij is heel erg geschikt voor de ambitieuze amazone die graag een sportieve carrière opbouwen. Hij heeft ervaring in de eventing, springen en dressuur (M2+1) 
 
Het is een paard dat nog een mooie toekomst voor Zich heeft liggen met de juiste amazone. Hij is als hengst makkelijk in omgang maar ik adviseer wel een amazone die ervaring heeft met hengsten in het algemeen. Hij staat bij ons tussen ruinen en merries in de paddock. Het is een fantastisch paard en gaat alleen weg bij de juiste match. 

Hij is in 2019 gekeurd (foto’s + klinische keuring) hij heeft een haarfijne chip in zijn sprong. Hier heeft hij positief advies voor gekregen van de dierenarts. Keuren mag op kosten koper. 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.