We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super lieve, "opstappen en rijden", kwaliteitsvolle KWPN merrie.

Just Wimphof 
Wat een start hebben Just Wimphof en Renate in 2023 gemaakt.H.K. Den Bosch; Winnaar VHO-Trofee met een score van 78.13% Jumping Amsterdam; 2e Kür op Muziek Intermediaire I 77.42%Jumping Amsterdam; Winnaar Prix St. Georges met een score van 73.246%Bodegraven; Winnaar Prix St. Georges met een score van 75.22%Dit jaar werd op de KWPN-Hengstenkeuring een zeer talentvolle zoon van hem aangewezen genaamd Pirelli, Just Wimphof x Governer x Vivaldi gefokt door Maas en Marianne Hendriksen. Zijn nakomelingen vallen op door hun 'rittigkeit', aanleuning en sterk achterbeen. Just Wimphof is ook topaanvoerder van de VSN-finale voor 4-jarige dressuurpaarden. In 2022 liepen op vele jonge paardencompetities Just Wimphof-nakomelingen bovenaan zoals Othello mv. Sir Sinclair gereden door Tatum Nugteren en Oliver R Tambo SV mv. Spielberg onder het zadel van Mercedes Verweij. Just Wimphof kreeg uit zijn eerste jaargang maar liefst 3 hengsten KWPN-goedgekeurd, n.l. Nick Wimphof mv. Bordeaux, Number Two mv. Ferro en Network m.v. Negro. Zijn nakomelingen lopen zeer stabiel onder het zadel, deze eigenschappen heeft hij zeker meegekregen van 'De Niro' en zijn sterk verankerde moederstam waar ook de Tophengst Don Schufro uitkomt. Ook tijdens het merrieseizoen werden veel dochters van hem met goede punten 'Ster' en 'Voorlopig Keur' wat door vele merries door een goede IBOP omgezet werd in Keurmerrie. 

Ik heb haar sinds veulen af aan en bijna elke dag in de hand gehad/grondwerk gedaan en succes ervaringen gestapeld. Sinds juni 2022 is zij ook 3x per week onder het zadel getraind. Inmiddels is zij heel stabiel onder het zadel en zou ook geschikt zijn voor overgang van pony naar paard.
Stap, draf en galop zijn bevestigd. Ze loopt mooi in balans en op eigen benen.. Merrie heeft schwung, takt en regelmaat. Bekend met balkjes lopen, longeren, dubbele lijnen, vlaggen, paraplu's, buiten rijden en trailer mak. Karakter; meer flegmatiek en betrouwbaar dan sensibel.Ze is sociaal in de wei en in de omgang super lief en mensgericht. 

Geen (stal) gebreken. Geënt, ontwormd, recent tandarts geweest en 01-2022 Röntgenologisch goedgekeurd voor de sport, rapport aanwezig. PROK & D-OC predicaat. Opnieuw keuren k.k. op stallocatie of binnen straal van 25 km van haar stal.

Prijs  € 20 kStamboom

Vader Just Wimphof
PSG Inter I
Vader van vader De Niro
Grand Prix
v.v.v. Donnerhall
Grand Prix
m.v.v. Alicante
Z2
Moeder van vader Rastede
Elite, Sport, Z2
v.m.v. Riccione
ZZ Zwaar
m.m.v.
Moeder Zifa AKW
Ster, EPTM, Int. Mennen
Vader van moeder Tango
Grand Prix
v.v.m. Jazz
Grand Prix
m.v.m. O.Bertje
Moeder van moeder Sunday AKW
Elite, Pref. Sport, PSG Inter I
v.m.m. Cocktail
Grand Prix
m.m.m. Daphne
Elite, Pref, Prestatie