We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Interessant gefokte tweejarige van Hermes uit de moederlijn van Henkie  
Dressuurtopper in dop!

In verband met aanfok te koop de donkerbruine kol, Sara-Zamanda (Grand Prix hengst Hermes x voorlopig keurmerrie prestatiemerrie Zamanda van Cabochon x Zep), geboren 1 juli 2022.
Sara-Zamanda beschikt over het D-OC-certificaat. Sara-Zamanda is een afspiegeling van de schoonheid (ras en uitstraling) van de Trakehner gepaard met de kracht (tact, balans, afdruk) van de Gelderse moederlijn. Een laat geboren veulen, maar een snoepje voor de fokkerij en sport met veel beentechniek.

Sara-Zamanda is een volle zuster van de bij het ZfdP en Westfaalse stamboek goedgekeurde hengst Hey Henkie (oftewel voorheen Louis Vuitton), die thans internationaal wordt uitgebracht door Sascha Schulz (Luxemburg). Louis Vuitton werd op de afstammelingenkeuring van Hermes uitgeroepen als het beste veulen.
De grootmoeder van Sara-Zamanda is een volle zuster van de grootmoeder van de goedgekeurde hengst Henkie (Alexandro P) van Adelinde Cornelissen.
Verder is Sara-Zamanda een nichtje van de 3de bezichtigingshengst Bon Vivant (Upperville) die ZZ-licht is gekwalificeerd. De halfbroers van de moeder Sam en Tegro (2x Negro) liepen resp. M2 en Z2. 
 Uit dezelfde moederlijn komen ook voort Flush (Zandman) SP Ned 1.30, Gait (Lt. Generaal) DR Z1, Jamanda (Zep) DR Z1, Tex (Cabochon) DR Z2 en Mennen ZZ.

Ook de goedgekeurde hengst Jupiler S (Charmeur) en de recent naar Amerika verkochte NMK kampioene en Z2-gekwalificeerde Layla-Amanda komen uit dezelfde moederlijn.  

Een zeer interessante laagverwante tweejarige van de Grand Prix hengst Hermes uit de sportieve moederlijn van Henkie, die thans in Prix St. Georges met Adelinde Cornelisse wordt uitgebracht.

Stamboom

Vader Hermes
Grand Prix dressuur Dinja van Liere
Vader van vader Easy Game
PSG/Inter I elite
v.v.v. Gribaldi (Kostolany x Ibiskus)
Grand Prix dressuur preferent
m.v.v. Evita XII (Schwadroneur x Cannon Row xx)
elite pref prestatie
Moeder van vader Bukkie
elite pref prestatie
v.m.v. Flemmingh (Lacapo x Carneval)
1.30 springen
m.m.v. Ukkie (Jazz x Chronos)
Moeder Zamanda
voorlopig keur prestatie
Vader van moeder Cabochon
keur
v.v.m. Vincent (Pretendent x Duc)
Grand Prix dressuur
m.v.m. Gonnie (Commandant x Ulex)
Moeder van moeder Namanda
voorlopig keur pref prestatie
v.m.m. Zep (Goudsmid x Magneet)
m.m.m. Amanda (Unitas x Marconi)
ster preferent prestatie