We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mooie grote 3-jarige hengst van Heartbeat x Sam R x Germus R. De moeder van deze hengst is Elite merrie C.Zarah R 18 (Sam R x Germus R x Rebel Z). Uit deze moederlijn komen veel nationale en internationale sportpaarden! C.Zarah is een halfzus van de 8-jarige KWPN goedgekeurde hengst Indian Gold die eerst fantastisch presteerde onder Rodrigo Almeida in het 1.45m en Eric van der Vleuten. Ze is ook een halfzus van nog een 1.45m en een 1.35m paard. Verder in de moederllijn zien we Zarah (Rebel I x Mephisto), wie 4 goedgekeurde hengsten heeft gegeven: Laurin Holstein (1.60m GP), O.Zarah (1.40m level), Rash R (1.40m level) en Zahros R (1.30m level). Rash R die we kennen als de vader van Jeroen Dubbeldam’s top paard SFN Zenith. 

Hij is braaf in de omgang en toont niet echt hengstengedrah en  is verder bekend met de wasplaats, hoefsmid, longe aan de bijzet en molen. 

Is röntgenlogisch goedgekeurd incl. hals en rug

Voor meer info en video: +31641353988

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.