We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Nieomein is een 4 jarige dresssuurmerrie met een top karakter. Ze leert snel en heeft een meewerkend karakter ook op vreemd terrein. Op stal is Nina een echte knuffelkont, ze is sociaal naar andere paarden en braaf in de hand. 

Nina heeft een ruime stap, mooi beenwerk in draf en een fijne galop. Op dit moment is ze L1 geclassificeerd en trainen we rustig door naar het L2. Tijdens haar eerste wedstrijden wist ze direct op te vallen en in de prijzen te eindigen. Ze is röntgenologisch goedgekeurd incl hals en rug. Herkeuringen toegestaan op kk.

Nieomein is dit voorjaar zadelmak gemaakt en heeft in korte tijd veel stappen gemaakt. Gezien haar leeftijd vinden wij haar niet geschikt voor een beginner, maar wel passend bij een ruiter die de overstap maakt van pony naar paard. We zien daarom ook graag iemand die haar verder kan/wil opleiden. 

Nieomein komt daarnaast uit een interessante merrielijn en zou na een sportcarrière een mooie aanwinst zijn voor de fokkerij. 

Voor filmmateriaal of vragen ben ik bereikbaar op 06-20738591

Stamboom

Vader Bernay
Vader van vader Boston
v.v.v. Jazz
m.v.v. Fairless
Moeder van vader Lady Leatherdale
v.m.v. Rhodium
m.m.v. Ferro
Moeder Hieomein
Vader van moeder Zambuka
v.v.m. Sebora
m.v.m. Tomein
Moeder van moeder Zieomein
Keur/IBOP
v.m.m.
m.m.m.