We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Schitterend merrieveulen met top beweging én fijn karakter. Perfect voor zowel sport als fokkerij.

Las Vegas x Zhivago x Havel

Si Fiesta Komt uit een predikaatrijke stam. Moeder is volle zus van de NRPS en AES ggk hengst Hero ACB. 
Moeder Giulietta gaf icm de pony hengst FS Mr right (1.37) reeds een NRPS en Duits ggk hengst, Made in Holland. De oma van Si Fiesta is de merrie Tanetta. Zij is elite Preferent en prestatie en bracht reeds 2 ggk hengsten. Zelf was zij als veulen kampioen van Drenthe, won ze brons op de Nationale keuring en was zij het duurste merrieveulen van Borculo.

Si Fiesta kan goed bewegen en heeft enorm veel uitstraling. Ze is keurig opgevoed en veel in de hand. Ze is reeds afgespeend, volledig geënt, ontwormd en bij de hoefsmid geweest.  Naast dit prachtige veulen bieden we tevens een veilige en goede opfokplek aan, om haar gezond op te laten groeien. Bij ACB Dressuur besteden we veel aandacht aan onze veulens, ze zijn veel in de hand en worden met veel zorg en liefde groot gebracht. Bent u op zoek naar een gezond, goed én opgevoed veulen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hebt u nog weinig ervaring, wij begeleiden u graag. We ontvangen u graag op ons bedrijf ACB Dressuur 0651212930

Stamboom

Vader Las Vegas
Vader van vader
v.v.v. Krack C
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Havel
m.m.v.
Moeder Giuletta ACB
NRPS ster prok
Vader van moeder Zhivago
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Tanetta
Elite Preferent prestatie
v.m.m.
m.m.m.