We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Rechtstreeks van fokker
RX goedgekeurd maart 2022
Meet nu 1m60, zal 1m67-1m68 worden

Un Barone van ’t Valissenhof is een knappe en veelbelovende 2,5 jarige hengst (°2020). Bij het springen in vrijheid toont hij veel vermogen, heel snelle reflexen en een zeer goede techniek. Hij is braaf en gemakkelijk in omgang (geen hengstenkuren), is kerngezond en heeft geen stalgebreken.

De vader van Un Barone is El Barone 111 Z. Deze populaire hengst presteert tegenwoordig op internationaal 5* 1m60-niveau met de Zweedse top amazone Malin Baryard-Johnsson. De vader van de moeder is Hanley, een bijzonder knappe hengst die het bloed voert van Tornesch x Cornet Obolensky, die beide een geweldige sportcarrière hadden op het allerhoogste niveau en bewezen top-verervers zijn.
Verder in de bloedlijn van Un Barone zien we Kiekeboe, een vermogende zoon van Diamant de Semilly x Darco, en Fantomas de Muze (Sandro Boy x For Pleasure), een echte springcrack met een onbeperkt vermogen en een gouden karakter.

Dit alles maakt van Un Barone een zeer interessant jong paard voor de toekomst!

Voor meer info, gelieve even te bellen: 0032477/31.24.85

Stamboom

Vader El Barone 111 Z
1m60
Vader van vader Emerald
1m60
v.v.v. Diamant de Semilly
1m60
m.v.v. Carthina Z
1m40
Moeder van vader Naktibro
1m40
v.m.v. Libero H
1m60
m.m.v. Fanakta
Moeder Rumba van 't Valissenhof
Vader van moeder Hanley
v.v.m. Tornesch
1m60
m.v.m. Charisma
Moeder van moeder Oh So Lucky van 't Valissenhof
v.m.m. Kiekeboe
m.m.m. Lucky Lady van 't Valissenhof