We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop lieve ruin,

In opdracht van de eigenaresse bieden wij deze knappe ruin te koop aan.
Brantley is een super sociaal paard zowel voor andere paarden als voor mensen. Een echte knuffelaar en houd van aandacht en lekker poetsen en tutten. Brantley is lief met rijden en licht in de hand, maar heeft wel een zelfverzekerde, eerlijke ruiter nodig die weet waar hij/zij mee bezig.
Brantley hoeft niet perse elke dag gereden worden, 3x in de week rijden met hem is eventueel voldoende. Brantley kan goed in de bak rijden, maar naar buiten vindt hij ook helemaal leuk en is bos en strand gewend. 
Brantley gaat niet naar de eerste de beste koper, 
Een vereiste van de eigenaresse is dat brantley in de winter overdag buiten staat en s nachts op stal. in de zomer staat hij dag en nacht  buiten in kudde verband en zien dit graag ook terug bij de nieuwe eigenaar. Een maatje is dan ook wel aan te raden of een kudde. 
Brantley heeft geen stalgebreken.
Brantley is sinds zijn 3e bij de eigenaresse en zij heeft hem zelf opgeleid, wegens tijdgebrek en andere verplichtingen wordt een nieuw huisje gezocht waar hij wel de aandacht krijgt die een paard verdient.
Hij wordt alleen verkocht aan de juiste match waar hij een 4-ever home krijgt.
Handelaren hoeven niet te reageren!

Prijs op aanvraag en is bespreekbaar bij een passende match, al zijn spullen kunnen overgenomen worden tegen een reële prijs.

Voor meer info kunt u bellen of app naar 06-51507756

Stamboom

Vader trento b
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder goodtimes
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.