We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze kwaliteitsvolle Stermerrie van 1.70M uit de Lady Reveil-stam wordt momenteel ingezet voor de fokkerij en is deze maand weer langzaam opgepakt. Ze heeft dit jaar een fantastisch mooie nakomeling gebracht van Livius. Op 4-jarige leeftijd heeft Kyho Rico een aantal wedstrijden gelopen in de klasse L1 met scores > 70%. Merrie wordt sinds ander halve maand weer rustig gereden en moet weer helemaal is shape komen, maar is dubbel inzetbaar. Kyho Rico is momenteel drachtig van de Duitse Bundes Kampioen hengst For Real.

Twee filmpjes zijn toegevoegd, één van toen ze in shape was met een ijzertje +/- 1,5 jaar geleden, voordat ze een veulen kreeg. En één van vandaag (9 nov) waar ze net weer 1,5 maand is opgepakt (https://youtube.com/shorts/UWg5y7_Tl3I?feature=share), zonder ijzers, nadat ze 1 jaar voor de fokkerij is gebruikt. Ze heeft nooit blessures gehad en is nooit kreupel geweest. 
Nog niet gekeurd wegens eigen fok, alle keuringen toegestaan. 

Er is tevens een optie om de knappe merrie voor minder te kopen, en dat het te geboren worden veulen van ons blijft. 

Moeder was in ons bezit en liep op jonge leeftijd al succesvol naar vele overwinningen in het Z2 en ZZL - blonk met name uit in de wissels en heeft vele jonge amazone de kneepjes van de wissels geleerd. Ruin uit dezelfde moederlijn liep met 9-jarige leeftijd succesvol in de PSG en blonk vooral uit in de wissels en pirouettes - zet zijn carrière nu voort in Zwitserland. Voor meer info graag appen of bellen naar +31657577102

Stamboom

Vader Governor
Vader van vader Totilas
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Welcome
Vader van moeder Rex magna
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.