We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop elite sport ibop preferent merrie  v Tuschinski x preferent prestatie v ramiro. 

Adelaide is als 3jarige ster en voorlopig keur geworden. Na het behalen van de ibop heeft daarna op jonge leeftijd Z2 gelopen.  Ze heeft bij ons enkele veulens gekregen. Ze is zelf halfzus van een internationaal grand prix paard en meerdere sport paarden. 

Haar eerste veulen was van Negro. Die zelf elite sport Eptm preferent is geworden en moeder is van een aangewezen hengst. Een NMK merrie en nog meerdere Ster en elite merries. 

2de veulen was van Damon Hill. Helaas is deze merrie op jonge leeftijd overleden

3de veulen is een NMK merrie van sorento die als veulen verkocht is op veulenveiling Prinsjesdag. Als 3 jarige deelnam aan het NMK. Afgelopen jaar bracht ze een hengsten die 4de werd op de nationale veulenkeuring in Ermelo en via Veulenveiling Prinsjesdag voor 44.000 aan helgstrand is verkocht. 

het 4de veulen van Arlando is als 3 jarige op de van Olst sales verkocht naar Belgie waar hij nu in de sport loopt. 

5de veulen is van Rousseau die als 3 jarige keur en ibop is geworden. Als 5 jarige halve finale pavo cup. Helaas dat jaar door Corona geen finale pavo cup. Daarna is ze voor een record bedrag naar Oostenrijk verkocht voor sport en fokkerij. 

het volgende veulen hebben we zelf aan gehouden voor de fokkerij. Een elite merrie van toto jr merrie die als 3 jarige beste resultaat behaalde op de eptm test in Ermelo. 

de laatste 3 veulens zijn nog jong. Een 4 jarige ebony  die net zadelmak is gemaakt en de sport in gaat. Een hengst van negro die door van Olst is gekocht voor de Hengsten opfok en het laatste veulen van kjento blijft bij ons voor de toekomst

De Tuschinski merrie is momenteel niet drachtig.  In maart gaan we haar aandekken met de hengst naar keuze. De vraagprijs is afhankelijk of ze door ons gedekt dient te worden of niet. 

Stamboom

Vader Tuschinski
Vader van vader Krack
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Fantasie
Pref prest
Vader van moeder Ramiro
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.