We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met pijn in ons hart bieden wij onze lieve 13 jarige KWPN Ruin Valentijn te koop aan.

Vader: Santano
Moedersvader: Ferro
Geboortejaar: 2009
Stokmaat: 1.62
Kleur: Donkerbruin
Geslacht: Ruin

Valentijn is een lieve en eerlijke ruin die hard voor je wil werken. Hij heeft 3 zuivere gangen en is veelzijdig opgeleid. Valentijn doet graag zijn best voor je tijdens het werken in de rijbaan, zowel dressuurmatig als af en toe een klein sprongetje en is dan ook lekker voorwaarts. Daarnaast vindt hij het erg leuk om aan de hand te werken en om een bosrit te maken. Oftewel, een gezonde balans in de afwisseling is voor hem belangrijk.

Wij hebben Valentijn gekocht als recreatiepaard en bieden hem ook op deze basis weer te koop aan. In het verleden heeft hij actief in de wedstrijdsport (dressuur) gelopen. Valentijn heeft geen stalgebreken en is dol op eten. Gezien Valentijn pas laat gecastreerd is (met 8 jaar), kan hij soms wat dominante karaktertrekjes hebben Met een eerlijke en consequente omgang is het juist een paard dat graag de aandacht opzoekt en voor je door het vuur gaat.Wij zien een goede match met een volwassen en meer ervaren ruiter die zelfverzekerd is en zijn vertrouwen kan winnen. Valentijn steelt graag de show en is dan ook snel het lievelingetje van stal door zijn ondeugende frisse blik.

Hij is begin dit jaar röntgenologisch en klinisch goedgekeurd, opnieuw keuren mag op eigen kosten. Filmpjes zijn opvraagbaar.

Voor ons is het heel belangrijk dat er een goede klik is met hem en dat hij een goed thuis gaat krijgen. Handelaren en manages hoeven dan ook niet te reageren.

Stamboom

Vader SANTANO
Vader van vader SANDRO HIT
v.v.v. SANDRO SONG
m.v.v. LORETTA
Moeder van vader P.SILTANA VAN HOF OLYMPIA
v.m.v. SILVANO N
m.m.v. LA QUITANA
Moeder Rylou
Vader van moeder FERRO
v.v.m. ULFT
m.v.m. BRENDA
Moeder van moeder MARILOU
v.m.m. CONTANGO
m.m.m. FUBEETHA