We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden: In verband met oppakken studie en aankoop huis te koop aangeboden.10 jarige ruin van Oscar x Zeoliet. 1.70 hoog.

Is vorig jaar pas fanatiek opgepakt in de sport. Hierbij M1 dressuur, B/L springen en M eventing uitgebracht. Vorig eventing seizoen bijna alles in de prijzen. Fijne allrounder voor iemand die lekker bezig wilt. 

In training kent hij alles van de Z dressuur. Heeft hier veel potentie voor. Springt altijd en zal nooit stoppen.Heeft ook potentie voor het internationale werk in de eventing. Hij geeft je veel vertrouwen in de cross. Nooit kijkerig, gaat altijd. Water springt hij altijd in. 
Los springt hij met gemakt 1.60. Gehele geschiedenis bekend. Nooit blessures gehad. Braaf en gemakkelijk in omgang.

Met rijden is hij sensibel. Heeft een ruiter nodig met een onafhankelijke zit. Daarom niet geschikt voor beginners. Kan ook zeer geschikt zijn voor jachten etc.Verder gemakkelijk op buitenrit. Zowel in een groep als alleen. Is overal mee naar toe geweest met mij. 

Braaf bij hoefsmid, tandarts etc. Laadt gemakkelijk op trailer.

Hogere prijsklasse. Is in 2017 geheel goedgekeurd.
Paard staat gestald nabij Harlingen, Friesland. 

Info app of bel: 0623384421

Stamboom

Vader Oscar
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Zeoliet
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.