We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

11 jarige merrie (1.69m) van Apache x Sandro Hit x Sultan. Heeft een merrieveulen aan de voet van My Blue Hors Santiano, geboren op 20 april 2023. De merrie is zonder het veulen te koop. Het veulen kan inmiddels van de merrie af waardoor de merrie direct beschikbaar is voor verkoop. 

Vorig jaar, 2022, heeft ze een hengstveulen van Ferdaux gekregen en staat bij ons op stal. Een 3 jarige merrie van Le Formidable uit deze merrie is ook nog in mijn bezit en te bezichtigen, op dit moment zijn we haar aan het beleren.

Harina is makkelijk drachtig te krijgen, een ontzettend goede moeder en makkelijk in de omgang. Ze staat vanaf dat het veulen 3 dagen oud is met de andere paarden in de wei. 

Alleen te laden op de trailer, lief bij smid en dierenarts. Ze is al even niet meer onder het zadel geweest omdat ze ingezet is voor de fokkerij. Liep op M2 niveau. Merrie met karakter, dus niet voor een beginner. Braaf bij het opstappen en rijden. Kan sensibel voelen maar is wel eerlijk. Heeft super sterke voeten, ijzers zijn dan ook niet nodig. Entingen en ontworming op orde.

De moeder van Harina is Arina (elite, pref, prest, prok), haar oma  Barina (keur, pref, prest, sport). Arina heeft al enkele goede nakomenlingen gegeven in de sport:

Nakomenlingen Arina:
Erina (Grandpix) onder Thamar Zweistra
Florett W (PSG/Inter I)
Jarina des vallees (PSG/Inter I)

Vraagprijs: normale prijsklasse. Fijn nieuw thuis vind ik erg belangrijk! 
Keuren geen probleem; de kosten zijn voor de koper.

Bij interesse bellen na 17.30 uur. 

Stamboom

Vader Apache
Vader van vader UB 40
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Arina
Vader van moeder Sandro Hit
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Sultan
m.m.m.