We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Fokmerrie Cadorijke E is een gezonde ELITE PROK IBOP NMK merrie

Als 3 jarige heeft Cadorijke op de Nationale merriekeuring mogen lopen en heeft op de keuring 75 punten voor exterieur en 85 punten voor beweging gekregen. Onder het zadel heeft de merrie een IBOP test afgelegd van 78.5 punten en is daarna in de klasse Z1 dressuur in de sport uitgebracht.

Afstamming: Son de Niro x Jazz
https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/206384/cadorijke-e

Heeft bij ons verschillende veulens gehad met waarvan de het hengstveulen (v. Fontaine) van 2022 nog in ons bezit is (kleine video beschikbaar)

Voor de video hebben we haar 4 keer gereden nadat haar veulen van 2022 afgespeend was. Ze wordt momenteel niet gereden, dit zou wel mogelijk moeten zijn maar dan zou ze weer in training genomen moeten worden, de merrie heeft wel een pittig karakter en zou niet geschikt zijn voor onervaren ruiters.

Door een laat veulen is het niet gelukt haar nog drachtig te krijgen, ze zou dit voorjaar weer gedekt kunnen worden door een hengst van eigen keuze.

Voor meer info bericht of mail naar: chavaleh@hotmail.nl
Tel. 0613094093 (liefst ma tm vrijdag 08.00 - 17.00)
Meerdere merries te koop voor de fokkerij, zie Ehorses 

Stamboom

Vader Son de Niro
Vader van vader de Niro
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Jazz
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Ramiro Z
m.m.m.