We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Juna ter Klomp (Quidam de Revel x Jus de Pomme)

De bloedlijn van deze 13 jarige Juna is een compilatie van olympisch topbloed. Quidam de revel, vierde plaats Olympische Spelen Barcelona; Jus de Pomme, dubbel Olympisch goud in Atlanta; Carthago, elfde plaats individueel op de Olympische Spelen van Atlanta! Verder is Juna's grootmoeder de volle zus van Kira, internationaal springpaard onder Ludo Phillipaerts. Juna combineert een chique allure met elastische beweging. Wegens kwetsuur is haar sportcarrière vroegtijdig beëindigd. Nu draagt ze al 5 jaar op rij een veulen. Juna is momenteel drachtig van Uricas van de Kattevennen, die onder het zadel van Harrie Smolders het aller hoogste niveau verovert.
Reden van verkoop: Meerdere merrie nakomelingen waaronder 2 prachtige Uricas nakomelingen waarmee we verder gaan in de fokkerij. We wensen hetzelfde geluk toe aan een volgende fokker.

Contact via telefoon: +32(0)471/65.42.61

Stamboom

Vader Quidam de Revel
Vader van vader Jalisco B
v.v.v. Alme
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Juno ter Klomp Z
Vader van moeder Jus de Pomme
v.v.m. Primo des Bruyeres
m.v.m.
Moeder van moeder Imperia I
v.m.m.
m.m.m.