We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Lief respectvol en voorzichtige negenjarige ruin te koop:

Staron is een negenjarige ruin van Stakato x Vigaro. Hij is ongeveer 1.67cm groot. Het is een super slim en zacht paard van karakter. Hij is fijngevoelig en luistert heel goed. Hij is super makkelijk in de omgang en houdt van het contact met de ruiter. Dat is ook de reden waarom wij hem niet aan handelaren willen verkopen. 

Hij wordt op het moment uitgebracht in het 1.10-1.15. Hij is heel vlug en voorzichtig op de sprong. Hij komt altijd foutloos uit de ring of hooguit met maar één foutje. Er zit erg veel progressie in hem dus hij zit nog lang niet aan zijn max. Hij heeft een ruiter nodig die hem veel aandacht wilt geven en die een lichte stijl van rijden heeft. Hij houdt niet van zware hulpen. Het is een ideaal paard als je van de pony’s naar de paarden gaat. Staron is van de fokker maar moet hem een keer verkopen omdat hij teveel paarden heeft. 

Als jong paard is hij zowel klinisch als röntgenologisch goed gekeurd. 
Contact: 0031634876127 btw paard

Of neem is een kijkje op social media: HR Improvements

Stamboom

Vader Stakato
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Vigaro
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.