We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wij zoeken een 5***** huisje voor onze knappe&lieve 9 jarige ruin.
Met pijn in ons hart moeten wij op zoek naar een nieuw huisje voor onze topper! Innuendo (charmeur x Flemming) is een 9 jarige ruin die momenteel op Z1 niveau getraind wordt, kent de wissels.
Hij is een onwijze knuffelkont, en houdt onwijs van werken, dit kan op normale trens, maar is ook bekend met stang en trens.
Niet alleen dressuurmatig kan er met hem gereden worden, ook een sprongetje vindt hij fantastisch.
Innuendo houdt ook van een buitenrit, het bos, de duinen en ook het strand heeft hij gezien, hier is hij superbraaf, integendeel tot trainen in de bak, waar je alle soorten ruiters op zn rug kan zetten, heeft hij buiten wel een zekere ruiter nodig.

Innuendo heeft een milde hanetred in stap, deze toont hij vrijwel niet. Hij kan ook prima achteruit & is met rust makkelijk te bekappen. 

hij wordt 2x in het jaar gecontroleerd op wormen, influenza geënt, 2x jaars rhino geënt en gaat om de 6 weken naar de smid. 

Prijs op aanvraag, bespreekbaar bij 5-sterren huisje, handelaren hoeven daarom ook niet te reageren. Voor meer info (foto’s/filmpjes) graag appen naar Of stuur even een PB.

Stamboom

Vader Charmeur
Vader van vader FLORENCIO I
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader TRENDY
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Cover girl W
Vader van moeder Flemmingh
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Lover girl
v.m.m.
m.m.m.