We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Meet S. Rosano (2017) Een ontzettend lief en mensgericht paard 
Braaf in omgang, fijngevoelig ohz, onderdanig in de groep. Wie steelt de show met dit sierlijke, wendbare paard? Stokmaat rond 1.60 cm.

https://vm.tiktok.com/ZMFp4471g/

stamboek:  https://www.lgancce.com/lgpreancce/asp-publico/arbolGenealogicoPRE/ConsultarArbolGenealogicoPRE.aspx?ID=kRd15W39i/Q=

In oktober 2020 van Spanje naar NL gehaald, rechtstreeks van fokker, uiteraard met CARTA. Hij is op locatie klinisch gekeurd, plus röntgenfoto’s van de koot en spronggewrichten gemaakt. In november 2020 liggend gecastreerd in NL kliniek. Onbeslagen, netjes traditioneel bekapt, braaf bij de hoefsmid. Jaarlijks de tandarts op bezoek.

Sinds een half jaar rustig beleerd onder het zadel.  Bekend met aan de hand werken, zweep, (bijgezet) longeren, bitloos rijden, opstappen met krukje, balkjes/sprongetje aan de longe, buiten wandelen. 

Dit paard staat aan het begin van zijn carrière. Hij is slim en wil graag werken. Hij heeft een precieze leider nodig. Van zichzelf is hij mentaal relaxt (left brain). Hij staat in een kleine kudde overdag buiten. Geen stalgebreken.

Eventueel met passend wintec zadel, dat mee kan groeien met paard (diverse bomen en inlages). Dit zadel is speciaal geschikt voor vrouwelijke ruiters/amazones. Vorig jaar aangemeten door Polane zadelmakerij. 

Handelaren hoeven niet te reageren. Ik zoek iemand die Rosano een topplek kan bieden, een ambitieuze ruiter die hem verder kan laten groeien. Verkoop wegens persoonlijke omstandigheden.  Keuren: kosten koper.

Stamboom

Vader Dilvido A.
Vader van vader Claudio Vives
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Ibis III
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Rosana
Vader van moeder Gorrion IX
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Infanta XVII
v.m.m.
m.m.m.