We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze knappe en werkwillige merrie is op zoek naar haar forever home!

Omerta (Escobar x Delatio x Krack C) is een 3,5 jarige merrie met een stokmaat van 1,70m. Omerta is nu ongeveer drie maanden bij ons onder het zadel en ze doet het super. Ze heeft drie ruime gangen, is gefocust op de ruiter en erg voorwaarts.

Ze staat netjes op de poetsplaats, wandelt graag (ook buiten het terrein), is braaf bij de hoefsmid en is vrij recent nog naar de tandarts geweest. Voordat ik erop ga longeer ik haar altijd nog even en ook met meerdere paarden in de bak gaat het hartstikke goed. Ze is zowel de buiten- als de binnenbak gewend en tijdens het longeren leg ik ook wel eens een balkje neer.

Escobar is in 2018 na een succesvol Verrichtingsonderzoek goedgekeurd voor het NRPS. Escobar heeft drie goede basisgangen en een sterkte galop welke gekenmerkt wordt met veel actie en power. Iets wat zeker ook bij Omerta is terug te zien. Zijn vader, de Prix St. Georges-hengst El Capone is een zoon van de UB40 x de Grand Prix-hengst 00 Seven, uit de sterk bewegende Tamora-lijn.

Maar ook de internationale Grand Prix-hengst Delatio (De Niro x Rubinstein l) en de bekende Grand Prix-hengst Krack C, welke onder Anky van Grunsven zekere topprestaties heeft geleverd, hebben zich beide in zowel de sport als de fokkerij bewezen.

Omerta is in 2021 röntgenologisch goedgekeurd voor de sport inclusief hals en rug.

Omerta heeft veel potentie om ver te komen in de wedstrijdsport, maar ook voor de fokkerij is zij zeker interessant! Omerta is klaar om verder doorgereden te worden, ga jij met haar aan de slag?

Stamboom

Vader Escobar
Vader van vader El Capone
v.v.v. UB 40
m.v.v.
Moeder van vader Bahia Blanca
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Elhouette
Vader van moeder Delatio
v.v.m. De Niro
m.v.m.
Moeder van moeder Silhouette
v.m.m. Krack C
m.m.m.