We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Knappe, 3-jr talentvolle ruin van Desperado, uit een Inter1 moeder van Ferro.  
Ga jij straks shinen op wedstrijd met deze knapperd?   Dit paard heeft letterlijk alles mee; zijn looks, zijn afstamming, zijn beweging, zijn sterke achterbeen en zijn brave karakter.  
Een heerlijk paard om te rijden. Absoluut niet heet, maar een fijne beheersbare go. Zacht in de mond en goed aan de hulpen. Het is een erg leuk sportpaard voor de fanatieke ruiter of amazone, en hij zal zeker niet misstaan in de wedstrijdring.
Hij is nu ruim een half jaar onder zadel, en professioneel zadelmak gemaakt door Jeanine van Nieuwenhuis Dressage.   Loopt fijn aan de longe en laat zich goed bewerken. Hij houd erg van aandacht en is erg mensgericht.   Zeer braaf en makkelijk op stal en in de weide, braaf bij de hoefsmid, tandarts, veearts.  
Zowel klinisch als röntgenologisch gekeurd voor de sport. Vrij van stalgebreken.  
Te koop rechtstreeks vanaf de fokker. Wegens een niet operabele fragmentje onder de kogel linksachter gunstig geprijsd. Er is niets aan te zien en klinisch oke.

LET OP: alleen telefonische info 06-26748193  

Stamboom

Vader Desperado
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Zonneglans
m.m.v.
Moeder Uwendy
Vader van moeder Ferro
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Zonneglans
m.m.m.