We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

14-jarige merrie van Painted Black x Jazz x Krack C te koop. Zoals u van haar afstamming wel kan afleiden is het een merrie met veel bloed. Het is een merrie met zéér veel uitstraling, maar ook veel karakter. Je moet dus wel echt met haar kunnen omgaan en daarom willen we haar enkel aan ervaren paardenmensen verkopen. Ze loopt al meer dan 2 jaar niet meer in de sport omdat we van haar een veulen wilden. Hierna had ik het te druk met mijn andere jonge paarden. Ze wordt momenteel slechts één keer per week recreatief gereden of gelongeerd. Hiervoor heeft ze Z1 gelopen. We bieden haar als fokmerrie aan omdat ze onder het zadel erg heet kan worden. Met de juiste ruiter kan ze ook terug de sport in, want ze is kerngezond.
Toen we met haar een veulen fokten, merkten we dat ze een héél goede moeder is. Haar dochter en halfzussen staan nog bij ons op stal. Filmpjes zijn niet beschikbaar.

Stamboom

Vader Painted Black
Vader van vader Gribaldi
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Litchy
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Whitney
Vader van moeder Jazz
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.