We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

J2L Nuna is een afstammeling uit één van de beste fokstammen van onze dressuurpaardenfokkerij (de KWPN 'Otrichta' stam  ofwel 'Zinni van Wittenstein' ).  Ze komt uit dezelfde moeder als het succesvolle Grand Prix paard J2L Lamborghini (Belgisch Kampioen GP U25 2022). Verder is ze ook de halfzus van het internationale lichte tour paard J2L Impressive Star en van J2L Lotus Elan die dit jaar brons won op het Belgisch Kampioenschap bij de 6-jarigen.

Haar vader Glamourdale is een echt wereldfenomeen.  Hij werd als 7-jarige Wereldkampioen in Ermelo en loopt nu succesvol Grand Prix.

Wat we dus vandaag weten is dat ze goede sportgenen heeft (4 generaties ster/preferent na mekaar), super chique is, voldoende maat heeft en röntgenologisch helemaal in orde is.  Dit leverde haar ook al het PROK certificaat op.

Nuna is vorig jaar als 3-jarige zadelmak gemaakt en een paar maanden doorgereden. Daarna heeft ze bevallingsverlof gekregen (op 28/02/2022 is ze bevallen van een prachtig chique merrieveulen J2L Shall We Dance). Een aantal weken geleden, is haar veulentje afgespeend en hebben we Nuna terug in het werk gezet. Momenteel is Nuna recent terug onder het zadel. Onder het zadel loopt ze lichtvoetig en is ze super eerlijk. Aangezien ze nog maar pas terug onder het zadel is, is ze onder het zadel nog wat groen en is ze nog volop op zoek naar haar balans.Ideaal paard voor iemand die op zoek is naar een leuk, jong sportpaard met super veel potentieel.

Video’s en meer info via WhatsApp +32 496 11 85 90 of via mail.

Stamboom

Vader Glamourdale
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Zafeda
Ster/Prok/Pref/Prest
Vader van moeder San Remo
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Cocktail
m.m.m.