We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Joterra is een knappe en getalenteerde merrie van ongeveer 1.71 meter met drie goede basisgangen. Met haar voskleurige vacht en blonde manen is het een echt Barbiepaardje! Joterra is L2 geklasseerd met winstpunten en ze heeft veel potentie voor het hogere werk, ook heeft ze voordat ze is beleerd twee veulens gehad. 

Zowel in de omgang als op vreemd terrein is ze super braaf en kijkt ze niet snel ergens van op. Ze is netjes opgevoed en braaf bij de hoefsmid, met wassen en met opscheren. Ook een bosritje maken vindt ze erg leuk! Verder heeft ze geen stalgebreken en kan ze makkelijk met andere paarden. Joterra heeft in het rijden een gevoelig karakter en heeft een ruiter nodig die haar met gevoel en geduld kan rijden.

De vraagprijs is €15.000, maar wij vinden het belangrijker dat zij een goed tehuis krijgt dus de prijs is bespreekbaar. 

Voor meer informatie of filmpjes graag berichten naar 0652299526 of e-mailen naar xamandadeboer@hotmail.com. (Graag bellen na 17.30 uur)

Stamboom

Vader Uphill
Vader van vader Oscar
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Naomi Ceroon
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Terra
Vader van moeder Jazz
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Kurante
v.m.m.
m.m.m.