We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

J2L Otto (geboren 2019) is een nakomeling van de hengst Geniaal. Zijn moeder, Zafeda (v. San Remo) is een PROK/Ster/Voorlopig Keur, Pref, Prest merrie uit de KWPN Otrichta stam (Zinni Van Wittenstein lijn). Zafeda is ook de moeder van onze J2l Lamborghini (v. Bon Bravour) die in 2022 Belgisch kampioen GP U25 werd onder het zadel van Laura Luyten.

Ook is Otto de halfbroer van J2L Impressive Star die momenteel succesvol wedstrijden loopt op internationaal lichte tour niveau en van J2L Lotus Elan die afgelopen zomer brons behaalde op het Belgisch Kampioenschap bij de 6-jarigen.

Otto valt op door zijn soeplesse, lossigheid in het lichaam en prachtig drafmechanisme. Verder heeft hij een zeer makkelijk en eerlijk karakter. Hij is sinds September 2022 onder het zadel en heeft echt een gouden karakter. Onder het zadel is hij heel eerlijk, leerrijk en toont hij veel soeplesse en lichtvoetigheid. Talent en africhtingsniveau maken het zeker mogelijk om hem dit jaar te starten in de jonge paarden wedstrijden.

Mits goede begeleiding ook geschikt voor een zelfzekere amateurruiter of overgang pony-paard. Hij werd in mei 2021 volledig goedgekeurd voor de sport (inclusief RX nek en rug).

Prijsklasse : 25.000 € - 30.000 €
Video via WhatsApp +32 496 11 85 90

Stamboom

Vader Geniaal
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Zafeda
Ster/proK/pref/prest
Vader van moeder San Remo
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Cocktail
m.m.m.